Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

Blog

TEGOVI NISU SAMO ZA MUŠKARCE! TEGOVI NISU SAMO ZA MUŠKARCE! Pripadnice ženskog pola često izbegavaju treninge sa tegovima, posebno sa većim težinama, iz straha da će na taj način izgraditi veliku mišićnu masu i izgledati kao muškarci.
A GDE ĆEMO SA RUKAMA? A GDE ĆEMO SA RUKAMA? Dobra trkačka forma osnova je dugoročnog uživanja sportu, lakšeg napretka i efikasnijeg trčanja. Danas se malo više bavimo pokretom ruku, najzapostavljenijim aspektom trčanja.
Greške koje samo povećavaju vašu glad Greške koje samo povećavaju vašu glad Kada pokušavate da smršate držeći dijetu. Mnoge svakodnevne navike pojačavaju glad, zbog čega se često dešava da ljudi odaberu nezdravu hranu. Ovo su najveće greške koje pravite i zbog kojih ne možete da se kontrolišete.
Reportaža - Chulu East Reportaža - Chulu East Ako bi znameniti intro romana „Ana Karenjina” L. N. Tolstoja parafrazirali na „jeziku Himalaja”, on bi glasio: „Sve uspešne ekspedicije liče jedna na drugu ali svaka nuspešna, neuspešna je na svoj način”.
Osvoji stenu - pobedi sebe Osvoji stenu - pobedi sebe Izaberite svoj način da osvojite stenu. Da li će to biti boldering, sportsko ili brzinsko penjanje, prirodna ili veštačka stena, zavisi isključivo od vas. Pronađite svoj stil, jer danas postoji sve više mogućnosti da načinite svoje prve vertikalne „korake
Turno skijanje Turno skijanje Da li ste ikada zimi, prteći sneg pri usponu, propadali do pojasa i pri tom gubili dragocenu snagu? Da li ste nekad zbog toga odustali od uspona?
Ponašanje na snegu i mrazu Ponašanje na snegu i mrazu Stigla nam je zima, a sa njom snežne padavine i problemi koje nam one donose. Kako bi se uspešno izborili sa hladnoćom i snegom, pročitajte (i upamtite) savete koji mogu da vam i te kako pomognu kada temperatura ode u „duboki” minus, a vi se nađete daleko