Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

O nama

Sport Depot je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom sportske opreme. Od 2001 do danas kompanija je izgradila lidersku poziciju ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Matica je osnovana u Bugarskoj još 1998. i ubrzo osnovala ćerke kompanije u Srbiji, kasnije i u Rumuniji.

Sport Depot je trgovačka kuća specijalizovana za sportske rekvizite. Prepoznatljivost na Srpskom tržištu kompanija je postigla širokom ponudom fitnes sprava i pratećih rekvizita. Velika ponuda fitnes sprava svih renomiranih Evropskih proizvodjača postala je znak prepoznatljivosti Sport Depot-a. Ubrzo se paleta proizvoda širila na druge sportove kao što su: biciklizam, tenis, stoni tenis, rekvizite za sve sportove sa loptom, plivanje, boks…. Osnovni postulat poslovanja je inovativnost, stoga se i trudimo da svake godine ponudimo nove artikle, zaokružimo ponudu rekvizita za sve unutrašnje i spoljne sportove. Kako bi zadržali i unapredili lidersku poziciju naš tim product manager-a i komercijalista dnevno ažurira upite klijenata i pravi analize evropskog tržišta, a sve u cilju blagovremene ponude aktuelnih sportskih artikala Srpskom tržištu. Poslednjih par godina Sport Depot je ponudio svojim potrošačima sportsku obuću i odeću vodećih svetskih proizvodjača po jako povoljnim cenama. Da pratimo svetske tendencije u sportu govori paleta preko 5000 proizvoda, ozbiljna ponuda outdoor opreme, čamaca, dušeka, rančeva za različite namene, ski opreme…. Takodje smo medju prvim multibrend sportskim prodavnicama koje su pokrenule on line prodaju i stvorili bazu lojalnih kupaca iz čitavog regiona.

PURE SPORT PASSIONSPORT DEPOT!