Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

Kako poručiti?

Pažljivo pregledati artkle koje nudimo u više različitih kategorija i listu trenutnih promocija, najprodavanije artikle, najbolje cene itd. Klikom na sliku ili naziv artikla, otvoriće se stranica sa detaljnim opisom. Ovde možete pročitati detaljan opis i videti veću sliku artikla, a takodje možete poslati link artikla vašim prijateljima.

Svaka porudžbina se izvršava sa stranice detaljnog opisa izabranog artikla.

Ako ste već napravili izbor i želite da poručite neki artikal sa www.sportdepot.rs, otvorite stranicu sa detaljnim opisom željenog artikla, iz padajućih menija izaberite boju, veličinu i nakon toga kliknite na "kupi".
Na taj način se izabrani artikal dodaje u korpu. Tako možete dodati neograničen broj artikala. Da bi ste izvršili samu porudžbinu potrebno je da kliknete na korpu, koja se nalazi u gornjem desnom uglu web stranice (ispod pretrage). Korpa se nalazi na svakoj stranici web sajta i sadrži sve artikle koje ste izabrali. Zatim ćete proći koroz četiri koraka da bi ste poslali vašu porudžbinu.
Korak 1: Ovde ćete videti listu svojih željenih artikala, njihove pojedinačne cene i ukupne troškove porudžbine. Ovde možete izabrati količinu za svaki artikal i nakon klika na dugme "osveži" ponovo će vam se izračunati ukupni troškovi porudžbine. Ukoliko želite da uklonite odredjeni artikal iz vase porudžbine, klinkite na dugme "ukloni" pored artikla i on se više neće nalaziti u vašoj porudžbini. U slučaju da posedujete elektronski vaučer, morate da otkucate kod u odgovarajući prostor da bi se umanjio iznos ukupnih troškova porudžbine. Ovde možete videti približne troškove dostave nakon što prodjete korake 3 i 4, i navedete adresu isporuke i način plaćanja. Da bi prešli na sledeći korak porudžbine kliknite na "Korak 2".
Korak 2: Ovde ćete uneti vaše lične podatke koji su potrebni za isporuku porudžbine. Ukoliko ste naš registrovani član, nećete morati da unosite vaše podatke pri svakoj porudžbini. U ovom koraku možete dodati novu adresu za isporuku vaše porudžbine. Nakon dodavanja nove adrese, morate izabrati adresu na koju će se izvršiti isporuka, pomoću plave tačke u donjem desnom uglu. Odavde se možete vratiti na korak 1 da izmenite svoju porudžbinu. Nakon što ste uneli adresu za isporuku, kliknite na "Korak 3".
Korak 3: U ovom koraku morate da izaberete način plaćanja. Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, plaćate cenu traženih artikala i troškove isporuke koji su definisani od strane kurirske službe koja vrši isporuku. U tom slučaju, ceo iznos morate platiti dostavljaču kurirske službe. Ukoliko se odlučite za elektronsko plaćanje, plaćate cenu traženih artikala, a troškove isporuke plaćate dostavljaču kurirse službe. U slučaju da troškove isporuke snosi Sport Depot Doo, oni vam neće biti naplaćeni. Odavde se možete vratiti na "Korak 1" gde možete urediti vašu porudžbinu, i izračunati približne troškove dostave. Kada ste završili sa vašim izborom, kliknite na "Korak 4".
Korak 4: Ovde možete da proverite vašu porudžbinu, i napraviti ispravke gde je potrebno. Nakon što ste to uradili, kliknite na "POTVRDI PORUDŽBINU".
Nakon što ste uspešno obavili porudžbinu, dobićete obaveštenje za potvrdu porudžbine  na vašu e-mail adresu, u kojem morate da ispratite poslati link. Na vašem nalogu, u svakom trenutku možete da pratite status vaše porudžbine.

Sve potvrdjene porudžbine klijenata, ispunjavaju utvrdjene uslove ispod.

Rok za potvrdu porudžbina od strane Sport Depot-a je 2 radna dana od prijema porudžbine 
putem sajta www.sportdepot.rs 
Rok za dostavu poručene robe putem kurirske službe je 3 radna dana od otpreme robe iz 
magacina. Ukupno vreme dostave je jedna radna sedmica. 
Ukoliko poručeni artikal trenutno nije dostupan, ili nije dostupan u željenoj boji ili veličini 
telemarketing administrator Sport Depota-a će se javiti sa molbom da se porudžbina promeni ili 
otkaže. 
Cene dostave: Cena dostave je prikazana na porudžbenici i uračunata u ukupnu cenu

Ukoliko imate tehničkih poroblema sa porudžbinom ili niste dobili kopiju vaše porudžbine na vašu e-mail adresu, molimo vas da kontaktirate našeg agenta na [email protected] ili pozovite na 011/2618577 011/2617206 

Hvala što ste izabrali Sport Depot!