Koristimo kolačiće. Ukoliko nastavite korišćenje web stranice, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Pročitajte politiku o kolačićima.

Povrat robe I refundiranje troškova

Kupac ima pravo da odustane od kupovine/ odbije preuzimanje robe bez nadoknade transportnih troškova u sledećim slučajevima:

1. Ukoliko se isporuči pogrešan artikal u odnosu na poručeni, ili ukoliko ima  kvalitativnih/kvantitavnih razlika

2. Ukoliko je naznačena cena za otkup/vrednost pošiljke različita u odnosu na cenu koja je potvrđena kupcu kroz porudžbenicu artikla

Kupac ima pravo da vrati poručeni artikal o svom trošku u sledećim slučajevima:

1. Ukoliko je kupcu isporučena tražena veličina artikla, ali kupac pri preuzimanju paketa utvrdi da je poručio pogrešnu veličinu, kupac može isti artikal u originalnoj I neoštećenoj ambalaži vratiti pošiljaocu s tim što troškove povrata robe snosi sam kupac. Kupac može izabrati bilo koju kurirsku službu za organizaciju povrata robe, pre samog slanja dužan je da obavesti Sport Depot o nastaloj situaciji bilo putem mejla na email adresu [email protected], ili putem telefona na 011/2618577 011/2617206 

Adresa na koju treba poslati paket je SPORT DEPOT DOO, ul Karađorđev trg 3-5, Zemun. Proizvod mora biti bez oštećenja, u originalnoj ambalaži, sa pripadajućom fakturom I garancijom koja je pratila pošiljku.

Kupac u ovom slučaju može zahtevati slanje druge veličine artikla /zamenu ili  povrat novca za proizvod koji vraća. Ukoliko zahteva zamenu veličine, kupac pokriva novonastale transportne troškove pri slanju zamenskog artikla. Ukoliko kupac želi povrat novca,  Sport Depot je obavezan da vrati novac kupcu (vrednost samog proizvoda BEZ transportnih troškova) u roku  maksimalno 7 dana od dana prijema vraćene pošiljke.

2. Ukoliko je kupac nezadovoljan poručenim artiklom iz bilo kog razloga (ne sviđa mu se uživo, predomislio se….) može vratiti proizvod pošiljaocu u roku od 7 dana. Troškove povrata artikla snosi kupac. Proizvod se mora propisno upakovati za slanje, mora biti u originalnoj ambalaži i bez oštećenja, sa svom pratećom dokumentacijom (fakturom, garantnim listom). Pre samog slanja dužan je da obavesti Sport Depot o nastaloj situaciji bilo putem mejla na email adresu [email protected], ili putem telefona na 011/2618577 011/2617206 

Adresa na koju treba poslati paket je SPORT DEPOT DOO, ul Karađorđev trg 3-5, Zemun. Po prijemu paketa Sport Depot je obavezan da vrati novac kupcu (vrednost samog proizvoda BEZ transportnih troškova). Transportni troškovi koje je kupac platio za samu dostavu proizvoda se ne refundiraju u ovom slučaju!