Nastavkom korišćenja ovog vebsajta slažete se politikom korišćenja "cookie"-a.

Korporativni ProgramSport Depot je jedna od najvećih online prodavnica sportske opreme, sastavni deo SPORT 2000 International. Na www.sportdepot.rs ćete pronaći više od 100 poznatih svetskih brendova (Adidas, Reebok, Lotto, Asics, Champion, Keen, Jack Volfskin, Speedo, itd), preko 30.000 artikala, različitih rešenja i sve što je potrebno za sport ( za više od 50 sportova) i slobodno vreme: obuća i sportska oprema, fitnes oprema, oprema za skijanje i snowboard, oprema za planinarenje, oprema za plivanje, oprema za fudbal, košarku, tenis, odbojku, sportove na vodi i još mnogo toga.SPORT DEPOT KORPORATIVNI PROGRAM:

Da li ste u potrazi za pogodnostima, namenjenim da motivišu Vaše zaposlene? Sport Depot je pokrenuo korporativni program za preduzeća, koji je najsmeliji program za motivaciju zaposlenih, besplatno i bez dodatnih troškova za Vašu kompaniju. Svi troškovi ovog programa su podržani od strane Sport Depot-a, dok Vi možete uživati mnoge prednosti koje Vam nudimo.PREDNOSTI KORPORATIVNOG PROGRAMA:

1. Nudimo dodatne beneficije zaposlenima koji postanu vlasnici kartice korporativnog programa - pristup sportskoj opremi i promocijama za njega i njegovu porodicu. Vlasnik kartice može da poruči bilo koji artikal na raspolaganju u Sport Depot-u;
2. Sport Depot klupska kartica će biti izdata svim zaposlenima i pravnim licima besplatno (obično se ove kartica naplaćuje)
3. Vlasnici kartica u okviru korporativnog programa će imati pristup svim popustima specijalno namenjenim za lojalne klijente;
4. Nedeljne promocije za lojalne klijente su redovno ažurirane tako da naši klijenti uvek mogu pronaći svoje omiljene artikle
5. Mogućnost da se dobije popust na nove kolekcije;
6. Svi vlasnici klub kartice Sport Depot-a ostvaruju zančana sniženja cena na artikle koji nisu deo drugih promocija. Promocije nisu kumulativne.
7. Određeni procenat prometa, napravljen od strane kupca koji je vlasnik Sport Dept klub kartice, će se na kraju vratiti nazad klijentu u obliku nekog artikla. Klijent bira željene artikle.
8. Ove kartice se mogu koristiti online, kao i u svim prodavnicama u Bugarskoj.Pridružite se korporativnom programu i dobićete besplatne beneficije za zaposlene u Vašoj kompaniji. Popunite sada formular ispod, a predstavnik Sport Depot-a će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. JEDNOSTAVNO, BRZO i BESPLATNO!